Review

Uw review is belangrijk voor ons. Geef uw waardevolle review.
Hier zijn wat voorbeelden van onze klanten:

Vorige week is mijn nieuwe keuken opgeleverd. Ik ben uitermate tevreden. De opstelling is prachtig, dankzij de creativiteit van Edwin. Vanaf het moment dat je binnenloopt bij Keuken-Line ervaar je de jarenlange ervaring, en vooral de aandacht voor de klant. Hier wordt nog echt naar je wensen geluisterd. Dit in tegenstelling tot veel keukenzaken waar even snel een ontwerpje uit de printer wordt gespuugd. Ook de plaatsing is vlekkeloos verlopen.
Kortom ik kan Keuken-Line bij iedereen aanbevelen.
 
Datum van review: 16 januari 2017
Gepost door: Xander Wamelink
Dordrecht
Een keuken kopen; dat hadden wij nog nooit gedaan!

Waar moet je aan denken? Wat is er mogelijk? Wat willen wij? Hoe lang gaat het duren? Wat gaat het kosten? Eigenlijk hadden we alleen maar vragen.

Met al deze vragen stapten we binnen bij Keuken- Line en hadden het idee daar alleen wat van onze vele vragen te gaan stellen…. Niets was minder waar! Gijs van Wely vond het heel erg leuk dat wij bij hem binnenstapten en met zijn aanstekend enthousiasme begon hij gelijk onze oude keuken te tekenen met daarbij de mogelijkheden voor/in een nieuwe keuken. In twee uur tijd had Gijs onze nieuwe keuken compleet op papier staan en hadden wij keuzes gemaakt in kastjes, koelkast, cooker, zeeppompje, verlichting, stopcontacten, vaatwasser, oven, gasfornuis, afzuigkap, aanrechtblad en kastgrepen. Zelfs een kostenindicatie werd ons gegeven. Een paar dagen later had Gijs de tekening in 3D voor ons gemaakt zodat het nog meer ging spreken en ook visueel heel duidelijk werd. Na het tweede bezoek en nog wat kleine aanpassingen konden we het eens worden over de prijs en was de opdracht een feit!

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kunnen we melden dat we iedere dag genieten van onze nieuwe keuken! Zeer zorgvuldig is het plaatsen van de keuken gegaan en wat kleine onvolkomenheden zijn direct opgelost of indien nodig vervangen door nieuwe onderdelen.

Hebt u ook nog nooit een nieuwe keuken gekocht of bent u van plan dit weer te gaan doen: stap binnen bij Keuken- Line en ze helpen u bij het beantwoorden van al uw vragen en nog belangrijker ze leveren een schitterende keuken met heel veel service!

Gijs bedankt voor je enthousiasme en vakmanschap tijdens het kopen en plaatsen van onze nieuwe keuken, wij hebben het als zeer prettig ervaren!

Johan en Saskia Groeneveld
 
Datum van review: 29 november 2016
Gepost door: Johan en Saskia Groeneveld
Afgelopen zomer hebben wij een grote verbouwing gedaan aan ons huis.
De hele benedenverdieping is vernieuwd. Natuurlijk hoort daar een mooie keuken bij.
Na zelf een ontwerp gemaakt te hebben heeft Keuken Line voor de uitvoering gezorgd.
Hele fijne service met een mooi resultaat!!
Super bedankt Gijs en Peter!!!!
 
Datum van review: 11 november 2016
Gepost door: Reinder en Mariska de Vries
In januari 2016 zijn we intensief op zoek gegaan naar een keuken voor ons nieuwe huis wat in juni 2016 opgeleverd zou worden. Op diverse websites en keukenzaken hebben we informatie verzameld en gekeken naar de mogelijkheden van inbouwapparatuur, design en de nieuwste producten.

Het is altijd lastig om op je gemak in een keukenzaak rond te kijken. Voor je 't weet heb je een snelle jongen in pak achter je aan en krijg je -bij wijze van spreken - al een pen in de handen gedrukt om een offerte ("vrijblijvend") te tekenen. Dit is ons diverse malen overkomen bij de “grote keuken leveranciers”. Zo niet bij Peter Oele van Keuken-Line. Wat een geweldige keukenzaak is dit: Keuken-Line, Hoveniersplein 2 in Zwijndrecht. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen (Peter en Gijs) die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken.

Keuken-Line is relatief klein maar geeft wel een goede indruk van wat er allemaal te bieden is. Direct een professionele, no-nonsense aanpak, die ons overtuigde dat hier kwaliteit werd geleverd. En dat is dan ook gebleken. Je kunt op je gemak rondkijken en als je in gesprek raakt voelt dit prettig. Wat wij zelf ook heel erg waarderen is dat Peter Oele bij het ontwerp van de keuken heel goed rekening houdt met de ruimte waar de keuken is bedacht. Zo geeft hij advies op maat. De installatie van de keuken is uitgevoerd door Peter van Lent, een veteraan met een optimale vakmanschap en die zorgt voor een perfecte afwerking. De prijsstelling was overigens marktconform en goed in overeenstemming met het gebodene. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze kwaliteit langer plezier hebben dan met een duizend in een dozijn keuken van de "Keuken-Gigant".

Al met al zijn we sinds juni 2016 erg blij met onze keuken!! Keuken-Line is misschien “ietsje” duurder dan zo'n prijsknaller maar dan heb je ook echt het gevoel dat er rekening met je wensen wordt gehouden en oplossingen op maat geboden krijgt. We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Keuken-Line. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft.

Misschien ben je elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Bijzonder is nog te vermelden dat vele schippers de keuken aan boord van hun schip laten leveren en installeren door Keuken-Line vanwege de afwerking, hoge kwaliteit en een “no nonsens aanpak”.Een aanrader!
 
Datum van review: 26 oktober 2016
Gepost door: Bernard Frerichs
B. Frerichs
'Voor de derde keer hebben we een nieuwe keuken gekocht en ook nu hebben we - net als de twee vorige keren - gekozen voor Belmar/Keukenline.
Kwaliteit keukens kun je natuurlijk overal kopen, maar de persoonlijke benadering tijdens de verkoop en het deskundige advies zijn bij Belmar/Keukenline van een dusdanig niveau, dat het eigenlijk vanzelfsprekend is om terug te keren bij dit bedrijf.'

Fam. Kamsteeg, Sliedrecht
 
Datum van review: 22 juli 2014
Gepost door: Fam. Kamsteeg
Beste heer Gijs van Wely,

Langs deze weg wil ik u en alle medewerkers die betrokken zijn geweest bij de afhandeling van onze klacht heel erg bedanken.
In goed overleg zijn we tot een oplossing gekomen waar wij erg tevreden over zijn.
Monteur Leo de Jager heeft met veel zorg en oog voor detail alle deurtjes en ladefronten vervangen.
Ook heeft hij de rest van onze keuken gecontroleerd op onregelmatigheden zoals dempers ed, en deze naar volle tevredenheid hersteld.
Dit is voor ons het bewijs dat er nog steeds mensen bij Keukenline werken met passie voor hun werk en trots zijn voor hetgeen wat ze afleveren aan de klant.
Dit geeft ons de bevestiging dat het vertrouwen in Keukenline nog steeds hetzelfde aanvoelt als 9 jaar geleden.
Wij zijn er van overtuigd dat we nog vele jaren plezier gaan hebben van onze keuken waar we nog steeds niet op uitgekeken zijn.
Mochten wij in de toekomst plannen hebben voor het aanschaffen van een nieuwe keuken, dan zal keukenline zeker weer onze eerste keus zijn.

Met de hartelijke complimenten!

Fam. Van der Waal uit Brielle.
 
Datum van review: 31 maart 2014
Gepost door: Martin & Monique van der Waal
De laatste hand is gelegd aan het plaatsen van onze keuken.
Gekocht bij Keuken-Line in Zwijndrecht.
Al snel zagen we door de bomen het bos niet meer.
Natuurlijk zijn we bij een aantal zaken gaan kijken voordat we een keuze maakten.
In ons geval was dat Keuken-Line.
Binnen een paar minuten hadden we het idee dat deze mensen echt wisten waar ze het over hadden, vakmensen dus.
Het inmeten van de keuken is daarna door de verkoper zelf gedaan.
Hier werd alle tijd voor genomen.
Ook kwamen er een paar sugesties die we zelf niet bedacht hadden.
Na de gebruikelijke levertijd van een aantal weken werd alles keurig volgens afspraak geleverd.
Ik ben blij dat ik de juiste keuze gemaakt heb, en vind dat uitzonderlijke service een groot compliment verdient.
De laatste hand is gelegd aan het plaatsen van onze keuken.
Gekocht bij Keuken-Line in Zwijndrecht.
Al snel zagen we door de bomen het bos niet meer.
Natuurlijk zijn we bij een aantal zaken gaan kijken voordat we een keuze maakten.
In ons geval was dat Keuken-Line.
Binnen een paar minuten hadden we het idee dat deze mensen echt wisten waar ze het over hadden, vakmensen dus.
Het inmeten van de keuken is daarna door de verkoper zelf gedaan.
Hier werd alle tijd voor genomen.
Ook kwamen er een paar sugesties die we zelf niet bedacht hadden.
Na de gebruikelijke levertijd van een aantal weken werd alles keurig volgens afspraak geleverd.
Ik ben blij dat ik de juiste keuze gemaakt heb, en vind dat uitzonderlijke service een groot compliment verdient.

Willem Eekhof
 
Datum van review: 01 januari 2014
Gepost door: Willem Eekhof

<< Start Vorige 1 Volgende Laaste >>

Pagina 1 van 1


Plaats een review - Vul onderstaand formulier in.
* Velden zijn verplicht.
Uw voornaam:*
Uw achternaam:*
Email Adres:*
Over mij:
Mijn locatie:
Uw website:
Uw afbeelding:
Afbeelding mag niet grote zijn dan 1024x768 px en 25000 kb
Dit mag ook 1 afbeelding van uw badkamer of keuken zijn.
Veiligheids-Code:
Vul uw code hier in:*
Verzend uw commentaar:*

     Dekker Accessoires

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:30 uur
Woensdag 9:00 - 17:30 uur
Donderdag 9:00 - 21:00 uur
Vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag 9:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Contact

KEUKEN-LINE
Hoveniersplein 2
3331 GJ - Zwijndrecht
078 6192955

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Gratis parkeren voor de deur

Onze locatie

Afdrukken